Mustikka-valkosuklaamuffinit
12 kpl
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
100 g valkosuklaata
2 munaa
1 dl maitoa
100 g sulatettua voita
2 dl mustikoita
(pakastemustikoihin 1 rkl perunajauhoja tai Maizenaa)
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kuivat aineet ja karkeasti rouhittu valkosuklaa kulhossa. Lisää munat, maito ja sulatettu jäähtynyt voi, sekoita tasaiseksi. Viimeisenä kippaa kulhoon mustikat ja kääntele varovasti sekaisin, etteivät marjat hajoile ja värjää koko taikinaa. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa jäähtyneinä.
Ihan samaa minäkin aikani äimistelin, sitten kuulin kahden vuoan konstin, siis kaks vuokaa päällekkäin niin tulee sievempiä ja pah, niitä sais laittaa koko paketillisen niin johan pysyis, eipä siinä auttanu muu kun suostua ostamaan se pelti ja hyvin on pelittäny! :) Ja nytpä on taas yks hyvä muffariohje plakkarissa, kiitos vaan! :)
VastaaPoistaMinä olen kans kokeillut tuota kahden vuoan konstia monta kertaa (yleensä vahingossa) eikä todellakaan toimi. Jos muffini on levitäkseen, se leviää (paitsi muffaripellillä). Toivottavasti nämä maistuu sielläkin suunnalla!
Poista